Bram de Jongh

Account Manager

Bram de Jongh is accountmanager. Hij wordt gedreven door het helpen van de klant en het oplossen van (complexe) problemen. Met zijn diverse achtergrond is hij echt een generalist. Hij heeft jaren gewerkt als consultant op het gebied van customer experience en daarvoor in de marketing en communicatie. Nu zet hij zijn kennis en kunde in bij van Altena & de Jongh.

Het leuke aan het werken bij van Altena & de Jongh vindt Bram de diversiteit aan organisatie die hij van binnenuit mag zien. In zijn werk denkt hij na over gezondheid (en ziekte), personeelsmanagement, organisatieveranderingen, leiderschap en de toekomst van werken.

Bram is trots op de ontwikkeling van het bedrijf het afgelopen jaar. We hebben ontzettend mooie klanten, fijne partnerschappen en een fantastisch team. We werken echt als team samen met de klant aan gezondheidsvraagstukken en kijken verder dan het spreekuur van de bedrijfsarts.

In de toekomst wil hij nog meer projecten doen op gebied van preventie, duurzame inzetbaarheid en de employee experience. Als eeuwige optimist gelooft hij dat we organisaties nog beter kunnen maken en tegelijkertijd de arbodienstverlening kunnen innoveren.