Trainingen

Wij bieden trainingen op maat voor alle lagen van de organisatie. Trainingen die praktische ondersteuning bieden op het gebied van verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Trainingen

Van Altena & de Jongh inspiratiedag 2023

Op 14 september organiseren wij de Van Altena & de Jongh inspiratiedag voor al onze klanten. Kom jij je ook laten inspireren? Bekijk het programma hier.

Lees meer

Met het oog op de toekomst

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie, bewustwording van iedere medewerker over zijn of haar eigen huidige functioneren en gewenste toekomst is hierin van belang. Deze training biedt medewerkers handvaten om bewust te worden van hun eigen capaciteiten.

Lees meer

Drijfveren

Hoe teams te sturen met kennis over wat mensen drijft? En hoe houdt je teamculturen gezond en fit for the job? Alleen dan kun je rekenen op medewerkerstevredenheid en retentie.

Lees meer

Hybride werken

Hoe organiseer je hybride werk en hoe zorg je voor een gezonde werk en privé balans? Hoe werk je samen met je collega’s en houd je verbinding?

Lees meer

Preventiemedewerker

Wat is de rol van de preventiemedewerker binnen de organisatie? Krijg inzicht en kennis op het gebied van de Arbo wet- en regelgeving en het juiste toepassen hiervan.

Lees meer

WGA voorkomen

Welke praktische middelen kun je als werkgever inzetten om langdurig verzuim te voorkomen en hoe kun je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun re-integratie?

Lees meer

Slim werken

Wil je graag meer grip op je werk, meer rust in je hoofd en slim én efficiënt werken? Met deze training doe je meer in minder tijd én met minder moeite.

Lees meer

WVP en Visma Verzuim

Aan welke verplichtingen dien je te voldoen tijdens de re-integratie van medewerkers en hoe kan Visma Verzuim je hierin ondersteunen?

Lees meer

De dialoog – Let’s tune

Hoe versterk je het begrip en de mate van regie van leidinggevenden rond verzuim en gezondheid? En hoe voer je het goede gesprek met je medewerkers?

Lees meer