Trainingen

Wij bieden trainingen op maat voor alle lagen van de organisatie. Trainingen die praktische ondersteuning bieden op het gebied van verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Trainingen

Drijfveren

Hoe teams te sturen met kennis over wat mensen drijft? En hoe houdt je teamculturen gezond en fit for the job? Alleen dan kun je rekenen op medewerkerstevredenheid en retentie.

Lees meer

Hybride werken

Hoe organiseer je hybride werk en hoe zorg je voor een gezonde werk en privé balans? Hoe werk je samen met je collega’s en houd je verbinding?

Lees meer

Preventiemedewerker

Wat is de rol van de preventiemedewerker binnen de organisatie? Krijg inzicht en kennis op het gebied van de Arbo wet- en regelgeving en het juiste toepassen hiervan.

Lees meer

WGA voorkomen

Welke praktische middelen kun je als werkgever inzetten om langdurig verzuim te voorkomen en hoe kun je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun re-integratie?

Lees meer

Slim werken

Wil je graag meer grip op je werk, meer rust in je hoofd en slim én efficiënt werken? Met deze training doe je meer in minder tijd én met minder moeite.

Lees meer

WVP en Visma Verzuim

Aan welke verplichtingen dien je te voldoen tijdens de re-integratie van medewerkers en hoe kan Visma Verzuim je hierin ondersteunen?

Lees meer

De dialoog – Let’s tune

Hoe versterk je het begrip en de mate van regie van leidinggevenden rond verzuim en gezondheid? En hoe voer je het goede gesprek met je medewerkers?

Lees meer

Aanvraag verzuimverlof en privacy regeling

Iedere organisatie krijgt te maken met ziekmeldingen, maar niet iedereen is op de hoogte van de regels die hierbij komen kijken. Welke gegevens leg je wel of niet vast?

Lees meer

Grip op verzuim

Wanneer heeft iemand passend werk? En hoe kun je zien als werk en persoon niet meer passen? Hoe herken je (dreigend) uitval?

Lees meer