Werk samen met ons

Wij zijn op een missie om het werkleven gezonder, productiever en plezieriger te maken. Voor heel werkend Nederland. Voor nu én voor in de toekomst. Wil jij hier aan bijdragen?

Bekijk onze vacatures

Wij maken gezond werken mogelijk

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het kan een bron van identiteit en inspiratie zijn, maar ook van spanning en frustratie.
Wij geloven dat iedereen het verdient zich gezond en waardevol te voelen op het werk. Een van de dingen die we dan ook het liefste doen, is het verbeteren van de werkervaring.

Dit begint bij ons eigen team

Wij zijn een ambitieus en divers team van professionals die graag betekenisvol werk verlenen en elkaar hierin ondersteunen. We respecteren elkaar en we leren van elkaar. Wij zetten de mens centraal en zijn gedreven op het gebied van verzuim en organisatie. Kun jij je hier in vinden? Dan leren we ook graag van jou.

Onze klanten

Vanaf het begin hebben we onze klanten een betrouwbare en deskundige service geboden. We werken samen met organisaties die écht ambitie hebben om te willen verbeteren op het gebied van arbeid en gezondheid. Organisaties die onder de verzuim benchmark willen zitten, geen complexe verzuimdossiers willen hebben en waar mensen gezond en effectief werken.

Onze oplossingen zijn gericht, geborgd, gezond en toekomstbestendig. Dit resulteert in langdurige relaties met onze klanten. We hebben de eer gehad samen te werken aan de volgende cases.

Een greep uit ons werk

Bekijk alle cases

Advisering bij een grote scheepsbouwer

Deze organisatie kende een relatief hoog verzuimcijfer, en gezien de fysieke aard van het werk was een kritische doorlichting van inzetbaarheids- en tevredenheidsvraagstukken bepaald geen overbodige luxe.

Lees meer

Gezondheidsbeleid voor een overheidsorganisatie

Het bedrijf had ons gevraagd advies uit te brengen over beleid en acties die de gezondheid en inzetbaarheid van haar mensen positief konden beïnvloeden, en gaf aan een hogere mate van ‘zelfsturing’ van haar team en medewerkers na te streven.

Lees meer

Mens en werk matchen bij een ziekenhuis

Een groot ziekenhuis uit de regio benaderde ons voor een uitdagende klus. De leiding wilde laten onderzoeken of het huidige team en de gehanteerde werkwijze nog goed ‘matchten’ met de missie en visie van het ziekenhuis.

Lees meer

Medewerkers aan het woord

Bram de Jongh
Accountmanager

Ik ben bij het bedrijf gekomen omdat Pieter en ik het al jaren over het bedrijf hadden aan de keukentafel. Hoe leuk en interessant is het om samen te kunnen bouwen aan een bedrijf en aan een team? De sfeer is warm, we hebben een mooi klantenbestand en hoge ambities.

Iris Mahieu
Office Manager

We zijn een relatief klein team en de sfeer op kantoor is heel open. Het kleinschalige maakt dat je maatwerk kan leveren voor de klanten. Niet het verzuim, maar ook vooral preventie en werkplezier staan centraal. Op onze werkvloer heerst geen hiërarchie. Het team staat centraal en samen praten we over inzetbaar zijn èn blijven. De persoonlijke aandacht die wij onze klanten en hun werknemers geven geeft mij het gevoel dat je er echt toe doet. Die betrokkenheid bindt mij al jaren bij Van Altena & de Jongh. Mijn collega’s zijn allemaal heel verschillend en dat maakt het ook zo leuk. Qua visie en werk staan onze neuzen dezelfde kant op waardoor we kwaliteit kunnen leveren en dat geeft voldoening in mijn werk.

Jacqueline Karstens
Financieel Manager

Werken bij… ik voel het meer als zijn bij van Altena & de Jongh. Met een enorme variëteit aan collega’s en klanten, persoonlijkheden en werkzaamheden, ambitie en ontwikkeling, groei en consolidatie. Met een groot sociaal hart voor zowel de medewerker als de klant.

Onze vacatures

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Wij zijn op zoek naar een innovatieve en zelfstandige adviseur Arbeid en Gezondheid! Ben jij die adviseur die werknemers verder helpt én werkgevers helpt om na te denken over inzetbaarheid?

Lees meer

Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een proactieve accountmanager die graag een bijdrage wil leveren aan een gezonder werkend Nederland. Vind jij het een uitdaging om projecten te managen bij klanten en hen inhoudelijk te adviseren op het gebied van arbeid en organisatie? Dan hebben wij een mooie functie voor jou.

Lees meer

Bedrijfsarts

Wij zijn op zoek naar een innovatieve (bedrijfs)arts! Heb jij interesse in alle facetten van arbeid en gezondheid en ben je op zoek naar werk waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan werkend Nederland?

Lees meer

Interventiespecialist – binnendienst verkoop

Wij zijn op zoek naar een proactieve interventie specialist, die de debiteuren beheert en actief de binnenkomende aanvragen voor interventies beheert, na belt en van extra informatie voorziet. We zoeken iemand die graag een bijdrage wil leveren aan een gezonder werkend Nederland. Vind jij het fijn om duurzame relaties op te bouwen en heb je een oog voor commerciële kansen? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Lees meer

Laten we samenwerken

Ben je ambitieus op het gebied van verzuim en organisatie en heb je al meerdere jaren ervaring? Dan zoeken we jou! Aarzel niet om in contact te komen voor meer informatie, of om gewoon even te sparren.