Werk samen met ons

Wij zijn op een missie om het werkleven gezonder, productiever en plezieriger te maken. Voor heel werkend Nederland. Voor nu én voor in de toekomst. Wil jij hier aan bijdragen?

Bekijk onze vacatures

Wij maken gezond werken mogelijk, nu én in de toekomst.

Bij van Altena & de Jongh geloven wij in een wereld waarin iedereen werk doet dat goed bij hen past en werkt in organisaties die effectief, adaptief én gezond zijn.

Mensen zijn, wat ons betreft, de belangrijkste krachten achter succesvolle en gezonde organisaties. In onze integrale dienstverlening zetten we de mens dan ook centraal en geloven wij in de eigen regie van de medewerker. We helpen organisaties om een gezonde en stimulerende werkomgeving te faciliteren en maken medewerkers bewust van hun eigen regie over vitaliteit en (werk) geluk. Dit doen we door een complete dienstverlening aan te bieden op het gebied van verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid én de toekomst van werk.

Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen we ervoor dat de werkvloer een plek is én blijft, waar men zich veilig, prettig en productief voelt.

Onze cultuur

Bij Van Altena en de Jongh is iedereen gelijk en mag iedereen er zijn. We benutten graag de individuele talenten van onze medewerkers. Daarom heeft iedereen binnen ons team zijn of haar eigen rol en expertise. Een rol die bij hen past en die meerwaarde levert aan de algehele organisatie.

Wij geloven in de autonomie van al onze medewerkers. Binnen ons team krijgt iedereen de vrijheid én het vertrouwen om hun eigen rol vorm te geven. Om eigen beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen werk en eigen prestaties.

Daarbij hebben wij creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan. We stimuleren onze medewerkers om hun eigen ideeën vorm te geven en hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door met elkaar in verbinding blijven, te luisteren naar elkaars behoeften en elkaar te stimuleren in het benutten van onze talenten.

 

Samen staan we sterk

Ondanks ons sterke gevoel van autonomie, doen we het samen. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We hechten dan ook veel waarde aan verbinding. We maken regelmatig ruimte voor overleg en feedbacksessies, stellen gezamenlijke doelen en creëren ruimte voor sociale activiteiten.

En streven we naar groei

Als team en organisatie streven we continu naar vooruitgang. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We dagen onszelf uit om te blijven leren en om te verbeteren. Dit doen we door te reflecteren en door in gesprek te gaan (én te blijven) over wat er nodig is om met elkaar te blijven matchen.

Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Zo hopen we zowel binnen ons eigen bedrijf, als bij de klant, een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd, gemotiveerd en betrokken voelen én waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Onze klanten

Vanaf het begin hebben we onze klanten een betrouwbare en deskundige service geboden. We werken samen met organisaties die écht ambitie hebben om te willen verbeteren op het gebied van arbeid en gezondheid. Organisaties die onder de verzuim benchmark willen zitten, geen complexe verzuimdossiers willen hebben en waar mensen gezond en effectief werken.

Onze oplossingen zijn gericht, geborgd, gezond en toekomstbestendig. Dit resulteert in langdurige relaties met onze klanten. We hebben de eer gehad samen te werken aan de volgende cases.

Een greep uit ons werk

Bekijk alle cases

Advisering bij een grote scheepsbouwer

Deze organisatie kende een relatief hoog verzuimcijfer, en gezien de fysieke aard van het werk was een kritische doorlichting van inzetbaarheids- en tevredenheidsvraagstukken bepaald geen overbodige luxe.

Lees meer

Gezondheidsbeleid voor een overheidsorganisatie

Het bedrijf had ons gevraagd advies uit te brengen over beleid en acties die de gezondheid en inzetbaarheid van haar mensen positief konden beïnvloeden, en gaf aan een hogere mate van ‘zelfsturing’ van haar team en medewerkers na te streven.

Lees meer

Mens en werk matchen bij een ziekenhuis

Een groot ziekenhuis uit de regio benaderde ons voor een uitdagende klus. De leiding wilde laten onderzoeken of het huidige team en de gehanteerde werkwijze nog goed ‘matchten’ met de missie en visie van het ziekenhuis.

Lees meer

Medewerkers aan het woord

Bram de Jongh
Accountmanager

Ik ben bij het bedrijf gekomen omdat Pieter en ik het al jaren over het bedrijf hadden aan de keukentafel. Hoe leuk en interessant is het om samen te kunnen bouwen aan een bedrijf en aan een team? De sfeer is warm, we hebben een mooi klantenbestand en hoge ambities.

Iris Mahieu
Office Manager

We zijn een relatief klein team en de sfeer op kantoor is heel open. Het kleinschalige maakt dat je maatwerk kan leveren voor de klanten. Niet het verzuim, maar ook vooral preventie en werkplezier staan centraal. Op onze werkvloer heerst geen hiërarchie. Het team staat centraal en samen praten we over inzetbaar zijn èn blijven. De persoonlijke aandacht die wij onze klanten en hun werknemers geven geeft mij het gevoel dat je er echt toe doet. Die betrokkenheid bindt mij al jaren bij Van Altena & de Jongh. Mijn collega’s zijn allemaal heel verschillend en dat maakt het ook zo leuk. Qua visie en werk staan onze neuzen dezelfde kant op waardoor we kwaliteit kunnen leveren en dat geeft voldoening in mijn werk.

Jacqueline Karstens
Financieel Manager

Werken bij… ik voel het meer als zijn bij van Altena & de Jongh. Met een enorme variëteit aan collega’s en klanten, persoonlijkheden en werkzaamheden, ambitie en ontwikkeling, groei en consolidatie. Met een groot sociaal hart voor zowel de medewerker als de klant.

Onze vacatures

Bedrijfsarts

Wij zijn op zoek naar een innovatieve (bedrijfs)arts! Heb jij interesse in alle facetten van arbeid en gezondheid en ben je op zoek naar werk waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan werkend Nederland?

Lees meer

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Lees meer

Laten we samenwerken

Ben je ambitieus op het gebied van verzuim en organisatie en heb je al meerdere jaren ervaring? Dan zoeken we jou! Aarzel niet om in contact te komen voor meer informatie, of om gewoon even te sparren.