Onze diensten

Als uw partner werken wij samen met u aan een veilige, prettige en productieve werkorganisatie. Wij richten ons hierbij op het duurzaam versterken van de match tussen mens en werk. We besteden daarnaast speciale aandacht aan het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim. Ook vindt u bij ons alle expertise zoals benoemd in de Arbowet.

Voor uw medewerkers

Verzuimbeheersing

Wij ondersteunen organisaties bij het creëren van een goede match tussen mens en werk. Met onze planmatige aanpak helpen wij organisaties dit te realiseren – zodat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en verzuim laag en beheersbaar blijft.   

Lees verder

Voor uw team

HR support

HR-medewerkers spelen een zeer belangrijke rol binnen organisaties, juist ook op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid en gezondheid. Zij zijn de schakel tussen management en personeel. Wij vinden het belangrijk dat zij hun werk efficiënt kunnen uitvoeren en bieden hen extra ondersteuning en hands on advies.

Lees verder

Voor uw organisatie

Toekomst van werken

De manieren waarop we werken veranderen snel. Thema’s als digitalisering, automatisering en vergrijzing hebben een grote invloed op organisaties en kunnen leiden tot verzuim en een mismatch tussen mens en werk. Wij helpen uw organisatie met het aanpassen aan deze veranderende wereld van werk. 

Lees verder

Wij bieden trainingen aan voor alle lagen van uw organisatie

Bekijk alle trainingen

Grip op verzuim

Wanneer heeft iemand passend werk? En hoe kun je zien als werk en persoon niet meer passen? Hoe herken je (dreigend) uitval?

Lees meer

De dialoog – Let’s tune

Hoe versterk je het begrip en de mate van regie van leidinggevenden rond verzuim en gezondheid? En hoe voer je het goede gesprek met je medewerkers?

Lees meer

Aanvraag verzuimverlof en privacy

Iedere organisatie krijgt te maken met ziekmeldingen, maar niet iedereen is op de hoogte van de regels die hierbij komen kijken. Welke gegevens leg je wel of niet vast?

Lees meer

Producten die voor elke organisatie van belang zijn

RI&E

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het bevorderen van de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. Om dit goed te kunnen doen is het verstandig om alle risico’s binnen het bedrijf in kaart te brengen.

Lees verder

Inzicht Scan

Iedere organisatie wil graag gezonde en vitale medewerkers. Om medewerkers te activeren hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren, kunt u er als organisatie voor kiezen om onze Inzicht Scan in te zetten.

Lees verder