Claudia Bremmers

Communicatie Medewerker

Claudia Bremmers is sinds januari 2019 actief bij Van Altena & de Jongh in de rol van communicatie medewerker en applicatiebeheerder. Claudia houdt van zelfstandigheid en afwisseling in haar werk, creatief bezig zijn en in contact staan met haar collega’s en klanten. In haar dubbele functie is geen dag hetzelfde en zal zij zich nooit gaan vervelen.

Wat ze verder leuk vindt aan haar werk bij Van Altena & de Jongh is dat er altijd plek is om jezelf te ontwikkelen en te leren van je collega’s. Er is veel ruimte voor overleg en samenwerkingen tussen verschillende disciplines, dit is goed voor het teamgevoel en biedt nieuwe perspectieven.

In haar tijd bij Van Altena & de Jongh heeft Claudia veel kennis mogen op doen over nieuwe onderwerpen, wat haar leergierige aard ten goede komt.

Een recent artikel van Claudia Bremmers

Geen categorie

Werkaanpassingen bij dreigend verzuim

Je medewerker dreigt uit balans te raken of vertoont ander gedrag. De reden hiervan kan de psychische klacht zelf zijn. Maar ook andere zaken kunnen een rol spelen: de inhoud van het werk, de werkdruk of bijvoorbeeld de beperkte eigen regie die je medewerker ervaart.

Lees verder