Claudia Bremmers

Communicatie Adviseur

Mijn naam is Claudia en sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Van Altena & de Jongh.

Ik ben begonnen in de rol van communicatiemedewerker en applicatiebeheerder, maar mag me tegenwoordig volledig wijden aan onze interne en externe communicatie in de rol van communicatieadviseur.

Mijn werk is enorm veelzijdig, zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor onze online-uitingen zoals onze website, het uitsturen van nieuwsbrieven en updates naar onze klanten en het organiseren van evenementen.  Intern bouw ik verder aan ons eigen intranet, draag ik bij aan onze werving en onboarding en word ik nauw betrokken bij een aantal lopende projecten bij onze klanten.

Werken bij van Altena & de Jongh is voor mij een ontzettend fijne ervaring. Ik ervaar het als een balanceeract, zo krijg ik ontzettend veel ruimte om mijn eigen functie vorm te geven en mijn eigen ideeën kwijt te kunnen, maar werk ik ook intensief samen met collega’s van andere expertises.  Het mooiste vind ik dat we samen blijven verbeteren en streven naar groei, zowel intern als extern bij onze klanten.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en mama van twee lieve kinderen en een fur baby (hond genaamd Koda). In m’n vrije tijd ga ik er graag op uit met hen, geniet ik van de natuur en doe ik aan Qigong en Yoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een recent artikel van Claudia Bremmers

Geen categorie

Maatschappelijke ontwikkelingen kunnen werkstress in de toekomst vergroten

Steeds meer mensen ervaren stress door hun werk. Het RIVM en TNO verwachten dat door maatschappelijke ontwikkelingen de druk op werkenden nog verder toeneemt.   De onderzoekers keken daarbij 20 jaar vooruit.

Lees verder