Met het oog op de toekomst

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie. Het is dan ook van belang dat iedere medewerker bewust is over zijn of haar eigen huidige functioneren en de gewenste toekomst hierin. En hierin ook de eigen regie neemt. Dit kan ook betekenen dat een favoriete medewerker zijn of haar werk ergens anders wil voorzetten, wat in eerste instantie niet wenselijk lijkt. Maar uiteindelijk bereik je dat de juiste persoon op de juiste plek zit.

 

De training

De training ‘Met het oog op de toekomst’ is gericht op bewustwording. De training zorgt ervoor dat medewerkers nadenken over hun huidige situatie en toekomstperspectief. Zij kunnen na afloop hun persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten benoemen. De medewerker heeft de regie, met alles wat is onderzocht kan hij of zij onderbouwen om in de huidige functie te blijven of ergens anders het geluk voort te zetten. Door het nemen van de eigen regie is men weerbaarder en is de kans op verzuim lager.

Deze training wordt aangeboden in samenwerking met Marijke Wirken (mobiliteit & loopbaancoach)

Voor wie

De training is in feite geschikt voor iedereen binnen de organisatie. Echter, deze training zal extra welkom zijn voor mensen die niet meer optimaal gemotiveerd zijn, extra spanning ervaren of niet optimaal functioneren binnen de organisatie.

Resultaten van deze training

  • Het zelfvertrouwen van iedere deelnemer is toegenomen
  • Men is in staat om toekomstgerichte keuzes te maken
  • Medewerkers functioneren optimaal
  • Het werkplezier neemt toe