Backoffice medewerker

Van Altena & de Jongh is op zoek naar een backoffice medewerker. Heb jij een dienstverlenende instelling en ben je op je best als je kunt organiseren, plannen en ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn we

Bij van Altena & de Jongh geloven wij in een wereld waarin iedereen werk doet dat goed bij hen past en werkt in organisaties die effectief, adaptief én gezond zijn.

Mensen zijn, wat ons betreft, de belangrijkste krachten achter succesvolle en gezonde organisaties. In onze integrale dienstverlening zetten we de mens dan ook centraal en geloven wij in de eigen regie van de medewerker.

We helpen organisaties om een gezonde en stimulerende werkomgeving te faciliteren en maken medewerkers bewust van hun eigen regie over vitaliteit en (werk) geluk. Dit doen we door een complete dienstverlening aan te bieden op het gebied van verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid én de toekomst van werk.

Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen we ervoor dat de werkvloer een plek is én blijft, waar men zich veilig, prettig en productief voelt.

Onze cultuur

Bij Van Altena en de Jongh is iedereen gelijk en mag iedereen er zijn. We benutten graag de individuele talenten van onze medewerkers. Daarom heeft iedereen binnen ons team zijn of haar eigen rol en expertise. Een rol die bij hen past en die meerwaarde levert aan de algehele organisatie.

Wij geloven in de autonomie van al onze medewerkers. Binnen ons team krijgt iedereen de vrijheid én het vertrouwen om hun eigen rol vorm te geven. Om eigen beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen werk en eigen prestaties.

Daarbij hebben wij creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan. We stimuleren onze medewerkers om hun eigen ideeën vorm te geven en hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door met elkaar in verbinding blijven, te luisteren naar elkaars behoeften en elkaar te stimuleren in het benutten van onze talenten.

Samen staan we sterk

Ondanks ons sterke gevoel van autonomie, doen we het samen. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We hechten dan ook veel waarde aan verbinding. We maken regelmatig ruimte voor overleg en feedbacksessies, stellen gezamenlijke doelen en creëren ruimte voor sociale activiteiten.

En streven we naar groei

Als team en organisatie streven we continu naar vooruitgang. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We dagen onszelf uit om te blijven leren en om te verbeteren. Dit doen we door te reflecteren en door in gesprek te gaan (én te blijven) over wat er nodig is om met elkaar te blijven matchen.

Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Zo hopen we zowel binnen ons eigen bedrijf, als bij de klant, een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd, gemotiveerd en betrokken voelen én waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Wat is jouw rol?

Een dag van een team en klant assistent is dynamisch, want elke dag is anders. Als eerste aanspreekpunt van ons team, onze klanten en onze cliënten, kom je dagelijks voor veel verschillende vraagstukken te staan.

Binnen ons team

Binnen onze organisatie ben je de steun en toeverlaat van ons team. Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen en ondersteunt onze artsen bij hun agendabeheer. Je zorgt ervoor dat de agenda’s tip top op orde zijn door overzicht aan te brengen en de juiste prioriteiten te stellen. In je planning zorg je voor de juiste balans tussen consulten, voorbereidingstijd en het onderhouden van (in- en externe) relaties.

Daarnaast ondersteun je op administratief vlak door het bijhouden van post en het opvragen en verwerken van medische gegevens in onze Verzuimapplicatie. Bewust zijnde van de gevoelige aard van de informatie, ga je altijd uiterst secuur te werk.

Naast deze werkzaamheden pak je ook office management op: je ontvangt cliënten en zakelijke relaties en zorgt dat zij zich welkom voelen. Ook zorg je ervoor dat het kantoor er netjes en representatief uit ziet en dat kantoorartikelen op voorraad zijn.

Bij onze klanten

Naast team assistent, ben je ook klant assistent. Je ondersteunt onze klanten, je behandelt vragen (en aanvragen) over onze dienstverlening en helpt bij het inplannen van spreekuren.

Voor een aantal toegewezen klanten fungeer je als vaste team assistent. Samen met onze accountmanager zorg je voor een goede onboarding van nieuwe klanten en een vertrouwde samenwerking door het inplannen van vaste overlegmomenten en het bewaken van onze werkwijze en werkafspraken.

Voor onze cliënten

In je dagelijkse werkzaamheden kom je ook veel in contact met cliënten. Je bent (veelal telefonisch) hun eerste aanspreekpunt. Dit vergt een hoge mate van empathie, want een telefoontje naar de arbodienst kan gepaard gaan met hoge emoties. Door je in te leven in de situatie en de juiste vragen te stellen, stel je de cliënt gerust en zorg je ervoor dat je juiste vervolg acties ondernomen worden.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die energie krijgt van het ondersteunen op meerdere vlakken en kunt daarbij snel schakelen. Je bent klantvriendelijk, positief en draagt bij aan het welkome gevoel voor collega’s, klanten en cliënten.

Proactief als je bent weet je met gemak je weg in de organisatie te vinden en stem je waar nodig af met je directe collega’s. Je bent accuraat, analytisch en zelfstandig. Tegelijkertijd heb je hart voor de organisatie en sta je graag in verbinding met je collega’s.

Daarnaast ben je voor 38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen de 2500 en 3500 afhankelijk van ervaring.
  • Een mooi portfolio aan uiteenlopende, grote klanten uit alle sectoren.
  • Een eigen ontwikkelpad met verbredings- of verdiepingsmogelijkheden.
  • Coaching en begeleiding.
  • Een informele en kennisintensieve bedrijfscultuur met korte lijnen.
  • Leuke collega’s en een fijn kantoor in Alkmaar.
  • Alle benodigdheden om je functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen (laptop, mobiele telefoon etc.)

Neem direct contact op