Bedrijfsarts

Wij zijn op zoek naar een innovatieve (bedrijfs)arts! Heb jij interesse in alle facetten van arbeid en gezondheid en ben je op zoek naar werk waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan werkend Nederland?

Wie zijn we

Bij van Altena & de Jongh geloven wij in een wereld waarin iedereen werk doet dat goed bij hen past en werkt in organisaties die effectief, adaptief én gezond zijn.

Mensen zijn, wat ons betreft, de belangrijkste krachten achter succesvolle en gezonde organisaties. In onze integrale dienstverlening zetten we de mens dan ook centraal en geloven wij in de eigen regie van de medewerker.

We helpen organisaties om een gezonde en stimulerende werkomgeving te faciliteren en maken medewerkers bewust van hun eigen regie over vitaliteit en (werk) geluk. Dit doen we door een complete dienstverlening aan te bieden op het gebied van verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid én de toekomst van werk.

Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen we ervoor dat de werkvloer een plek is én blijft, waar men zich veilig, prettig en productief voelt.

Onze cultuur

Bij Van Altena en de Jongh is iedereen gelijk en mag iedereen er zijn. We benutten graag de individuele talenten van onze medewerkers. Daarom heeft iedereen binnen ons team zijn of haar eigen rol en expertise. Een rol die bij hen past en die meerwaarde levert aan de algehele organisatie.

Wij geloven in de autonomie van al onze medewerkers. Binnen ons team krijgt iedereen de vrijheid én het vertrouwen om hun eigen rol vorm te geven. Om eigen beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen werk en eigen prestaties.

Daarbij hebben wij creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan. We stimuleren onze medewerkers om hun eigen ideeën vorm te geven en hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door met elkaar in verbinding blijven, te luisteren naar elkaars behoeften en elkaar te stimuleren in het benutten van onze talenten.

Samen staan we sterk

Ondanks ons sterke gevoel van autonomie, doen we het samen. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We hechten dan ook veel waarde aan verbinding. We maken regelmatig ruimte voor overleg en feedbacksessies, stellen gezamenlijke doelen en creëren ruimte voor sociale activiteiten.

En streven we naar groei

Als team en organisatie streven we continu naar vooruitgang. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We dagen onszelf uit om te blijven leren en om te verbeteren. Dit doen we door te reflecteren en door in gesprek te gaan (én te blijven) over wat er nodig is om met elkaar te blijven matchen.

Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Zo hopen we zowel binnen ons eigen bedrijf, als bij de klant, een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd, gemotiveerd en betrokken voelen én waarin zij zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Wat is jouw rol?

Als arts bij Van Altena & de Jongh ben je meer dan arts. Je bent een belangrijk adviseur en partner voor onze klanten. Je helpt organisaties bij het beheersen van verzuim, maar je focus en passie ligt bij stimuleren van preventie en duurzame inzetbaarheid. Samen met de klant en met medewerkers ga je op zoek naar creatieve oplossingen en een gezamenlijke grond voor verbetering op zowel preventief gebied als tijdens de re-integratie.

Je richt je hierbij op de volgende pijlers: het reduceren van verzuimcijfers, het her- en erkennen van dreigende uitval en het versterken van gezondheid, effectiviteit en adaptiviteit van medewerkers in relatie tot hun werk.

In de spreekkamer neem je ruim de tijd voor ieder mens. Een gemiddeld consult duurt een uur, waardoor je echte aandacht kunt schenken aan mensen en een band met hen kan opbouwen. Dit maakt dat er meer ruimte is voor openheid, waardoor je echt iets voor hen kunt betekenen.

Je rol beperkt zich echter niet tot de spreekkamer. Er is ruimte voor veel afwisseling, naast de spreekuren word je betrokken bij beleidsvoering en kun je deelnemen aan mooie initiatieven en projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en de ‘future of work’.

 

Wie ben jij?

 • Je denkt in oplossingen;
 • Je durft beslissingen te nemen;
 • Je kan goed schakelen met andere professionals;
 • Je hebt de focus op gezondheid;
 • Je hebt een hoog niveau van advieskracht;
 • Je bent ambitieus en innovatief;
 • Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van verzuim en organisatie.

Wat bieden we jou?

 • Een passend salaris afhankelijk van ervaring.
 • Een mooi portfolio aan uiteenlopende, grote klanten uit alle sectoren.
 • Flexibiliteit: je hebt de regie over je eigen agenda, werktijden en plekken.
 • Een eigen ontwikkelpad met verbredings- of verdiepingsmogelijkheden.
 • Coaching en begeleiding.
 • Een informele en kennisintensieve bedrijfscultuur met korte lijnen.
 • Leuke collega’s en een fijn kantoor in Alkmaar en werklocaties in Amsterdam.
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen (laptop, mobiele telefoon etc.)
 • Een elektrische lease auto.

Neem direct contact op