Planner/klantondersteuner

Van Altena & de Jongh is op zoek naar een planner/klantondersteuner. Heb jij een dienstverlenende instelling en ben je op je best als je kunt plannen, ondersteunen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat is jouw rol?

Bij Van Altena & de Jongh hechten we veel waarde aan uitstekende service. Als planner/ klantondersteuner speel je een belangrijke rol in het versterken van onze klantrelaties en draag je met jouw planningsvaardigheden bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Onze klanten (werkgevers) en cliënten (werknemers) kunnen bij jou terecht voor het aanvragen en inplannen van spreekuren. En onze artsen ondersteun je met agendabeheer: je zorgt ervoor dat hun agenda’s tiptop op orde zijn, met een juiste balans tussen spreekuren en voorbereidingstijd. Een groot deel van deze werkzaamheden vindt online plaats, dus je moet goed kunnen schakelen tussen verschillende systemen.

Ook werk je nauw samen met onze klantmanager werk en gezondheid, die onze werkwijze en werkafspraken bewaakt. Als klantondersteuner sta je veel in contact met werkgevers en werknemers, daardoor krijg je veel feedback, merk je op dat de dienstverlening even niet soepel loopt? Dan signaleer je dit richting de klantmanager, zij pakt het vervolgens verder op.

Zo bouwen jullie samen aan de optimale klantervaring.

Wie zijn wij?

Bij van Altena & de Jongh geloven wij in een wereld waarin iedereen werk doet dat goed bij hen past en werkt in organisaties die effectief, adaptief én gezond zijn.

Mensen zijn, wat ons betreft, de belangrijkste krachten achter succesvolle en gezonde organisaties. In onze integrale dienstverlening zetten we de mens dan ook centraal en geloven wij in de eigen regie van de medewerker.

We helpen organisaties om een gezonde en stimulerende werkomgeving te faciliteren en maken medewerkers bewust van hun eigen regie over vitaliteit en (werk) geluk. Dit doen we door een complete dienstverlening aan te bieden op het gebied van verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid én de toekomst van werk.

Door nauw en integraal samen te werken met onze klanten zorgen we ervoor dat de werkvloer een plek is én blijft, waar men zich veilig, prettig en effectief voelt.

Onze cultuur

Ons team bestaat uit twintig individuen met ieder hun eigen unieke talent. We vinden het belangrijk om dit talent zo goed mogelijk te benutten en te zorgen voor een optimale match tussen mens en werk. Voor onze mensen betekent dit dat zij een rol hebben die bij hen past én die aansluit bij hun expertise.

Binnen deze rol bieden we medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om het eigen werk vorm te geven en verder te ontwikkelen. We verwachten hierin een stukje eigen regie en eigen verantwoordelijkheid, ook als het even minder goed gaat.

Ondanks dat autonomie bij ons hoog in het vaandel staat, doen we het ook samen. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder. We zoeken dan ook graag de verbinding op met elkaar en werken veelal multidisciplinair. We geloven dat onze talenten elkaar versterken en de basis vormen voor gezamenlijke groei.

Om deze groei te stimuleren, moedigen we onze mensen aan om te blijven leren en door te ontwikkelen. We doen dit door in gesprek te gaan (én te blijven) over wat er nodig is om het werk goed én met plezier te kunnen uitoefenen. Want de match tussen mens en werk is een continu proces wat aandacht blijft vragen.

Ook onze klanten moedigen we aan om te werken aan de match. Zo hopen we zowel binnen ons eigen bedrijf, als bij de klant, een werkomgeving te creëren waar mensen werk doen wat bij hen past, gestimuleerd worden om te groeien en waar verbinding en vertrouwen de maatstaf zijn.

Wat bieden we jou?

  • Een fijne functie voor 24 tot 28 uur.
  • Een salaris tussen de 2500 en 3500 (op fulltime basis) afhankelijk van relevante ervaring.
  • Een mooi portofolio aan uiteenlopende, grote klanten uit alle sectoren.
  • Een eigen ontwikkelpad met verbredings- of verdiepingsmogelijkheden.
  • Coaching en begeleiding.
  • Alle benodigdheden om je functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.
  • Een informele en kennisintensieve bedrijfscultuur met korte lijnen.
  • Een goed bereikbaar kantoor met een vitale ruimte waar je tijdens je werk even kunt mediteren of sporten en waar altijd gezonde lunch beschikbaar is!
  • Collega’s die veel bezig zijn met hun eigen vitaliteit en elkaar hierin stimuleren.

Neem direct contact op