Bedrijfsarts

Wij zijn op zoek naar een innovatieve (bedrijfs)arts! Heb jij interesse in alle facetten van arbeid en gezondheid en ben je op zoek naar werk waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan werkend Nederland?

Neem contact op

High-end adviesbureau op het gebied van arbeid en gezondheid

Ons team en netwerk bestaat onder andere uit artsen, veranderkundigen, A&O deskundigen, adviseurs arbeid en gezondheid, mobiliteitsadviseurs en coaches. Wij richten ons op drie pijlers: planmatige en resultaatgerichte verzuimbeheersing, de ondersteuning van HR met inzetbaarheidsvraagstukken en de ondersteuning van organisaties om klaar te zijn voor de toekomst van werk.

In onze filosofie staat de mens centraal. We meten, bewaken en versterken de gezondheid, effectiviteit, adaptiviteit en de match tussen mens en werk. Hierdoor dragen we bij aan duurzame inzetbaarheid en verbeteren we de bedrijfsvoering van onze klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het programmatisch aanpakken van verzuim bij klanten met complexe verzuimvraagstukken. Ook geven we projectmatig advies op het gebied van organisatieveranderingen rond gezondheid en inzetbaarheid.

Als arts bij ‘Van Altena en de Jongh’ ben je meer dan arts

Je bent een belangrijke adviseur bij klanten in zowel verzuimbeheersing als duurzame inzetbaarheid. Samen met de klant en medewerker ga je op zoek naar creatieve oplossingen en een gezamenlijke grond voor verbetering van preventie en re-integratie, in de breedste zin van het woord.

Je richt je hierbij op de volgende pijlers: het reduceren van verzuimcijfers, het her- en erkennen van dreigende uitval en het versterken van gezondheid, effectiviteit en adaptiviteit van medewerkers in relatie tot hun werk.

In de spreekkamer neem je ruim de tijd voor ieder mens. Een gemiddeld consult duurt een uur, waardoor je echte aandacht kunt schenken aan mensen en een band met hen kan opbouwen. Dit maakt dat er meer ruimte is voor openheid, waardoor je echt iets voor hen kunt betekenen.

Je rol beperkt zich echter niet tot de spreekkamer. Er is ruimte voor veel afwisseling, naast de spreekuren word je betrokken bij beleidsvoering en kun je deelnemen aan mooie initiatieven en projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en de ‘future of work’.

Wat bieden we?

We bieden een dynamisch werkveld met mooie, en meestal grote, klanten in diverse sectoren. Als arts ben je een langdurige partner voor stakeholders in grote organisaties. Je krijgt te maken met thema’s en vraagstukken op het gebied van verzuimbeheersing, duurzame inzetbaarheid of arbeidsomstandigheden. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk en bouwt mee aan een mooie organisatie met de blik op de toekomst.

We zijn een relatief klein bedrijf met een hecht team en een gezamenlijke drive om nog beter te worden. We werken veel samen en bouwen samen aan de arbodienst als adviesorganisatie.  Als arts werk je direct samen met een adviseur arbeid en gezondheid en een team-assistent. Verder is er per klant een accountverantwoordelijke en projectleider.

Arbeidsvoorwaarden

 • Flexibele werktijden
 • Een passend salaris voor je werkzaamheden
 • Ontwikkelingsmogelijkheden op maat
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop van de zaak
 • Telefoon van de zaak
 • Elektrische leaseauto

Waar we naar zoeken

 • Iemand die denkt in oplossingen;
 • Beslissingen durft te nemen;
 • Goed kan schakelen met andere professionals;
 • Met de focus op gezondheid;
 • Een hoog niveau van advieskracht;
 • Ambitieus en innovatief;
 • Enkele jaren ervaring op het gebied van verzuim en organisatie.

Neem direct contact op