Fatiha Kibbis

Adviseur Arbeid & Gezondheid

Na het afronden van haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft Fatiha een paar jaar gewerkt als HR Officer. In deze functie kwam zij erachter dat ze veel voldoening kreeg door het begeleiden van zieke werknemers in hun re-integratieproces.

Fatiha heeft vervolgens de kans gekregen om zich volledig met verzuimbegeleiding bezig te houden in de functie van Adviseur Arbeid en Gezondheid Dat doe zij sinds 2009 met veel plezier en bij een verscheidenheid aan organisaties.

Hoewel de inhoud van haar functie in de loop van de jaren is uitgebreid, draait haar rol vooral om het contact met werknemers en leidinggevenden en werkgevers.

Naast het bewaken van het re-integratieproces van zieke werknemers, adviseert ze zowel werknemers als leidinggevenden en werkgevers over o.a. preventie, verzuimbegeleiding, geldende wet- en regelgeving en (duurzame) inzetbaarheid.

Hiervoor is een nauwe samenwerking met de werkgevers, de bedrijfsartsen, maar ook met eventuele andere betrokken professionals van groot belang.

Verder is Fatiha getrouwd en moeder van twee dochters. Haar vrije tijd brengt zij graag door met haar gezin en familie en daarnaast houdt ze van bakken, reizen en shoppen.