Van Altena & de Jongh inspiratiedag 2024

Op 26 september organiseren we de jaarlijkse Van Altena en de Jongh inspiratiedag voor al onze klanten.
Dit jaar staat de dag in het teken van ‘Mentale Kracht en twee belangrijke componenten hiervan: veerkracht en weerbaarheid.

Veerkracht & Weerbaarheid

Veerkracht en weerbaarheid zijn vaardigheden die je kunt ontwikkelen en die ervoor zorgen dat je uitdagingen in het leven beter aankan. Zowel op privévlak, als op het werk. Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en tv-persoonlijkheid, neemt ons tijdens een inspirerende lezing mee in het thema Mentale Kracht. Met zijn schat aan ervaring leert hij hoe je veerkrachtiger en weerbaarder kunt worden.

Als HR-professional ben je echter niet alleen zelf gebaat bij meer mentale kracht. Je speelt ook een sleutelrol in het ondersteunen van een veerkrachtige en mentaal gezonde werkplek. Tijdens hands-on workshops verdiepen we ons in concrete manieren om veerkracht en weerbaarheid te ontwikkelen – zowel voor jezelf als voor je medewerkers en organisatie.

Het doel van de dag is om je (nog) bewuster te maken van je eigen mentale kracht en de manieren waarop je medewerkers kunt ondersteunen bij het versterken van hun kracht. Zodat zij goed gewapend zijn voor de wereld van nu en stress, tegenslagen en veranderingen het hoofd kunnen bieden.

Het programma

11:00: Inloop met koffie en thee.

11:30: Voorwoord Bram de Jongh + Ontwikkelingen Van Altena en de Jongh

12:00: Lezing Dai Carter: Mentale Kracht: de wereld van nu vraagt erom.

12:45: Lunch

13:30: Lezing Drs. Ard van Oosten: ACT in actie.

14:30: Korte break

15:00: Keuzeworkshops

16:00: Borrel

De locatie

  • Datum: 26 september 2024
  • Locatie: Club Zand
  • Adres: Zeeweg 77, Castricum

Kom jij je laten inspireren?

Schrijf je dan in voor dit event via onderstaand formulier.