Leefstijl interventie

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om gezond te blijven, zowel thuis als op het werk. Daarom ondersteunen we je bij het verbeteren van je eet-, bewegings- en leefgewoonten. We bieden je de tools en kennis om gezondere keuzes te maken, zodat jij beter in je vel zit en meer kunt genieten van hetgeen voor jou belangrijk is.

 

Duurzame verandering

Kennis is macht. Daarom zorgen we ervoor dat je grondig begrijpt waarom bepaalde voedingsmiddelen en activiteiten goed voor je zijn en hoe je duurzame veranderingen kunt implementeren. Onze deskundige leefstijlcoaches bieden begeleiding en ondersteuning bij elke stap.

 

 

 

Onze aanpak

Onze leefstijl interventie start met een persoonlijke intake om je huidige leefstijl, voorkeuren en doelen te begrijpen.
Op basis hiervan ontwikkelt de leefstijlcoach een individueel programma dat zich richt op drie essentiële gebieden: voeding, eetpatronen en beweging.

Resultaten

  • Verbeterde fysieke fitheid:
    Meer dagelijkse beweging leidt tot een verbeterde gezondheid en meer energie op het werk.
  • Gezondere eetgewoonten:
    Een beter begrip van voeding helpt bij het maken van gezondere keuzes, wat leidt tot verbeterde energieniveaus en een betere gezondheid.
  • Gewichtsbeheersing:
    Door aangepaste voedingsplannen en consistente beweging bereiken je gewichtsdoelen op een gezonde manier.

Interesse in deze interventie?

Voor medewerkers: ga in gesprek met je werkgever over de mogelijkheden of vraag advies aan de bedrijfsarts of Adviseur Arbeid en Gezondheid.

Voor werkgevers: je kan deze interventie aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]