26 februari 2024

Webinar Inzicht Scan 19 maart 2024

Afgelopen najaar hebben we met veel enthousiasme de Inzicht Scan gelanceerd. De Inzicht Scan is ontworpen met als doel de gezondheid en eigen regie van medewerkers te versterken.

In tegenstelling tot het traditionele PMO, biedt de Inzicht Scan een persoonlijk en mensgericht traject dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van elk individu.

Via online vragenlijsten krijgen medewerkers waardevol inzicht in hun gezondheid, waarna ze de mogelijkheid hebben om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met een professional. Indien nodig kunnen ze worden doorverwezen naar extra ondersteuning, volledig afgestemd op hun individuele behoeften.

Het ultieme doel van de Inzicht Scan? Medewerkers motiveren en stimuleren om zelf de regie te nemen over hun gezondheid en zo tot passende oplossingen te komen voor een gezonder leven.

Maar dat is nog niet alles! Door de groepsdata uit de vragenlijsten en trends uit de gesprekken te analyseren, bieden wij waardevol organisatieadvies om de algehele gezondheid op de werkvloer te bevorderen, evenals de samenwerking binnen teams te versterken.

Benieuwd naar hoe de Inzicht Scan precies werkt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan in voor het gratis webinar op 19 maart aanstaande.

Tijdens het webinar zullen we de Inzicht Scan uitgebreid toelichten.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier